Ανισόρροποι που με διαβάζουν

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο Δεκάλογος της Ηδονής και της Απόλαυσης Μέρος Δεύτερο

Συνεχίζουμε με αστείρευτη όρεξη και αβυσσαλέα αναμονή με το δεύτερο μέρος του δεκάλογου της Ηδονής και των απολάυσεων!!

ΤΑΝΤΑΑΑΑΑ!!!! Ορίστε σας!

5. ΣΕΞ
Σούπα ορμονών, απόλαυση και ηδονή!
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτήν την πανάρχαια γενετήσια πράξη, αυτό το αποτυπωμένο στο DNA μας ένστικτο της επιβίωσης, την τελετουργία προς την κορύφωση και την ένταση που προξενεί και δημιουργεί η συνουσία, το ζευγάρωμα, το ΣΕΞ! Αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τα πάντα στη γη, να πετύχουμε τα πάντα (αν δεις καράβι στο βουνό...!) και να είμαστε περήφανοι γι' αυτό! Είναι ο ορισμός της ηδονής, η κορύφωση της ύπαρξης μας, το αβυσσαλέα ζωώδες ένστικτο που μας κυριαρχεί! Χέσε τεχνολογίες και πολιτισμούς, το σεξ είναι η πιο καθάρια έκφραση της ύπαρξης μας! Όσο προηγμένοι και να είμαστε, πάντα μα πάντα τα πιο απλά πράγματα θα μας κάνουν να αποζητούμε το ταίρι μας (βλ. βυζιά, κώλος κτλ) και όλοι μα όλοι το εξασκούμε με τον ίδιο τρόπο, γυμνοί και συστρεφόμενοι μέσα σε μια σούπα από ορμόνες και εκκρίσεις, ανακατεμένα όλα σε ένα αιθέριο συνονθύλευμα έντασης και πάθους, μέχρι την ικανοποίηση και παραγωγή του μαγικού ζωμού του δρυίδη Πανογαμίξ (όχι, δεν είναι γάλλος, γαλάτης είναι αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, απλή συνωνυμία).

Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι το "αμάρτημα" της Λαγνείας υποβιβάζει τον άνθρωπο και τον βάζει στην κατηγορία των ζώων. Μέγα λάθος! Τα γυμνά κορμιά εξυψώνονται, σμιλεύονται και γίνονται ένα, με την εισαγωγή του πέους στη αιδοίο, ο δυισμός στην τελειότερη του έκφραση! Ίσως είναι η μοναδική στιγμή που όλα τα αντίθετα γίνονται ένα, συνδυάζονται και αλληλοσυμπληρώνουν τα κενά, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη αίσθηση απόλαυσης. Τίποτε δεν είναι ταμπού, τίποτε δεν μπορεί να μειώσει αυτή την ιερή στιγμή ένωσης. Φετίχ και βοηθήματα, όλα υπάρχουν για την ώθηση και βουτιά στη λίμνη της πράξης που οι πάντες αναζητούν αλλά λίγοι το παραδέχονται. Και όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Μαθαίνεις να κάνεις μακροβούτια ικανοποίησης, να χειρίζεσαι τη δύναμη που έχει ανάμεσα στα σκέλια σου, και να προκαλείς στον εαυτό σου και τον/την σύντροφο σου εκείνο το τεράστιο χαμόγελο, τον κράχτη της εσωτερικής γαλήνης που έρχεται μετά την καταιγίδα ερωτικών περιπτύξεων και συναισθημάτων! Ναι, παραδεχτείτε το, όσοι δεν το δοκιμάσατε έχετε χάσει ένα σημαντικό μέρος της ύπαρξης σας. Οι επιστήμονες το εκθειάζουν, οι εξασκητές το απολαμβάνουν μέχρι την τελευταία τους σταγόνα και ρανίδα και όλοι μαζί μπορούμε πλέον να βροντοφωνάξουμε "ΓΙ' ΑΥΤΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ-ΚΑΠΟΙΑ-ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΔΟΝΗ ΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!! ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΕΞ!!"

Υγ: Ελπίζω να μη με διαβάζουν οι πολιτικοί μας και φορολογήσουν το σεξ... αρκετά ακριβή είναι ήδη η βενζίνη!!

6. ΣΚΑΤΑ
 Όχι, μην μπερδεύεστε! Είναι διαφορετικό από το κλάσιμο, προσφέρει διαφορετικά επίπεδα ηδονής και απόλαυσης. Μιλάω φυσικά για την αφόδευση, την πιο παραγωγική διαδικασία του οργανισμού, την ιερή στιγμή που όλοι περιμένουμε κάθε μέρα (οι άντρες τουλάχιστον), την πράξη με τη διαχρονική ισχύ του ξεφορτώματος, ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ!

Ναι, δεν είναι μύθος!
Και οι γυναίκες Αφοδεύουν!!!
Για να παράξουμε το φυσικό λίπασμα το οποίο θα εναποθέσουμε διαμέσου του μικροφώνου μας (βλ. παραπάνω) στον αρωματισμένο στρόβιλο που θα δημιουργηθεί από τον παραμυθένιο καταρράκτη με το πάτημα του καζανακίου, πρώτα χρειάζεται η κατάλληλη προεργασία. Δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα αλλά το ευτυχές τέλος κοπιαστικής και ενδόμυχης διεργασίας. Καφές, γύρος, ληγμένα κρουασάν, χαλασμένα αυγά, όλα έχουν σχεδιαστεί σοφά για την δημιουργία ευνοϊκών προϋποθέσεων ώστε να φτάσουμε στην απόλυτη ένωση του είναι μας, την εξαϋλωτική ξαλαφρωματική στιγμή της κατάθεσης ψυχής ως σκοπός της ύπαρξης των προηγούμενων προϊόντων. Βέβαια και χωρίς την κατανάλωση των συγκεκριμένων ή άλλων παρόμοιων σκευασμάτων θα φτάσουμε στην θέωση, αλλά ότι και να πείτε το αίσθημα δεν είναι το ίδιο. Φανταστείτε απλά τις ατάκες που θα ακολουθήσουν με τους κολλητούς σας. Άλλο να πεις ένα απλό "έχεσα" και άλλο να πεις με αυτάρεσκη υπερηφάνεια "Μαλάκα, έριξα ένα σχιστοκωλικό χεσίδι, νοιώθω άλλος άνθρωπος!", "Πρέπει να βομβάρδισα τρίδυμα!", "Η λεκάνη θα κάνει καιρό να αναρρώσει από τα βασανιστήρια που υπέστη!!" ή άλλες παρόμοιας ευφαντασίας ατάκες!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΜΟΥ!!!
Αλλά μην ξεχνάμε το σημαντικότερο, γιατί όπως είχε πει και μεγάλος Έλληνας ποιητής, "Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να' ναι μακρύς ο δρόμος" (Σημείωση του Συγγραφέα: Πιο σημαντικό είναι το ταξίδι παρά ο προορισμός). Η διαδρομή που θα ακολουθήσεις είναι που κάνει τον σκοπό σου να αξίζει και να προσφέρει τέτοια ικανοποίηση και αγαλλίαση ώστε να ευχαριστηθείς και να ηδονισθείς! Οπότε είναι μεγαλύτερη η απόλαυση όταν έχεις καταπονηθεί, όταν έχεις δώσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για την υπέρτατη αποφόρτιση του εντέρου. Όταν η πεισματάρα κουράδα σε περιπαίζει βγάζοντας το κεφάλι να δει τι παίζει και ύστερα χώνεται στα άδυτα του πεπτικού συστήματος αλλαζονικά και πεισματάρικα. Αλλά εκεί είναι που θα την εξωθήσεις με τη βία, θα την αναγκάσεις να αφήσει βέβηλα τη θαλπωρή του πεπτικού σωλήνα και να απορριθφεί στα αβαθή νερά της τουαλέτας και εντέλει να χαθεί στο δαιδαλώδες πεπτικό σύστημα της πόλης, τις υγρές σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου. Με το αίσθημα της εξύψωσης να κάνει οργασμό στην ψυχή σου, τότε θα δεις ότι έχει εξαφανιστεί από το οπτικό σου πεδίο. Και αφού ολοκληρώσεις και τη διαδικασία της εξωτερικής-σαρκικής κάθαρσης μπορείς να πεις με υπερηφάνεια "Νοιώθω σαν να ανέβηκα στον Όλυμπο, Ώ Ήφαιστε καλλιτέχνη των θεών, σε ευχαριστώ που με έδωσες τη δύναμη να αποβάλλω ότι βλαβερό στούμπωνε τις σωληνώσεις μου! Έλα να σε κεράσω ένα καφεδάκι!" Και στην τελική, άμα δεν έρθεις... ΧΕΣΤΗΚΑ!!

7. ΤΕΝΤΩΜΑ
Μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε. Είναι η έκφανση της γενετήσιας ώθησης προς τα άνω, να φτάσουμε τα σύννεφα και να χαθούμε σκεπτόμενοι γαλήνια μέρη και ηλιοβασιλέματα, μαλακά λιβάδια και μποέμικα σκηνικά. Εντέλει, είναι η λαχτάρα του ίδιου του οργανισμού για την ξεκούραση, το ξεδίπλωμα της απόλυτης αναγέννησης, και η πράξη με την οποία γεμίζουμε δύναμη για να σηκωθούμε κάθε μέρα από το κρεβάτι μας! Είναι το Ιερό Τέντωμα!!!

Από την αυγή της ζωής μας,
χασμουριόμαστε και τεντωνόμαστε!
Συνήθως συνοδεύεται από ένα ίσης διάρκειας και ευχαρίστησης χασμουρητό, αυτή τη διακινδινευμένη πράξη εξωτερίκευσης της αθόρυβης διαδήλωσης! Γιατί διακινδυνευμένης;; Πάντα υπάρχει το ρίσκο της εξάρθρωσης της κάτω σιαγόνας και αυτό είναι που κάνει το χασμουρητό να αξίζει! Παίζει με τον κίνδυνο και βγαίνεις νικητής!!

Αλλά ας ξαναπεράσουμε στην ιεροτελεστία του τεντώματος.

Όπως είπαμε πιο πάνω, αποτελεί την βούληση του ανθρώπου να φτάσει ψηλότερα, κι ακόμα ψηλότερα, κι ακόμα πιο πάνω. Είναι η προσωποποίηση της αυτοπεποίθησης που πρέπει να εκφραστεί με το πρώτο φως της μέρας, στην αυγή της, ακριβώς πριν αρχίσουμε την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων. Είναι η αισιοδοξία και η φιλοδοξία για ανέλιξη, για εξύψωση και εντέλει για θέωση! Γι' αυτό του ταιριάζει απόλυτα ο χαρακτηρισμός "Ιερή Στιγμή".

Και σαν Ιερή Στιγμή, απαιτείται και ο ανάλογος σεβασμός. Και επειδή αποτελεί και την απλοποιημένη έκφραση της Γιόγκα στη ζωή μας, η θεά Κάλι ας δείξει έλεος στον άπιστο βέβηλο που θα τολμήσει να διακόψει αυτή την υπέρτατη επικοινωνία με τον εσώτερο εαυτό μας, αυτή την καρμική στιγμή αναζήτησης της Νιρβάνας, που προκαλεί την αίσθηση της θέωσης που από μόνη της και εξ ορισμού είναι συνώνυμο της ηδονής! Μην τολμήσει κανείς να απλώσει ούτε το δαχτυλάκι του στα πλευρά του τεντώμενου! Αν γίνει αυτό δίνω άδεια στο θύμα να βγάλει στον άπιστο όλα τα ένστικτα βασανιστηρίων που μπορεί να ξεθάψει από τα βάραθρα του ασυνειδήτου!
Εκδίκηση στους Βέβηλους!!!
Μάλιστα κυρίες και κύριοι! Εσωτερική ψυχική ηδονή, είναι μια γεύση από τον παράδεισο, μια σταγόνα νέκταρ, μια μπουκιά αμβροσίας! Ποίος από εσάς δεν χαμογελάει παραδείσια μετά από ένα καλό τέντωμα;;

Και για να μην αφήσουμε έξω από την αιθερια αυτή αίσθηση τα σποραδικά τεντώματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, και αυτά αποτελούν μία γεύση από τα Ηλύσια Πεδία. Μια πρέζα ενθάρρυνσης για να συνεχίσουμε την καθημερινή μας βιοπάλη, να ωθήσουμε το κορμί μας και το χρόνο να περάσει, ώστε να επιστρέψουμε το βράδυ κουρασμένοι αλλά γεμάτοι αγαλλίαση στη φωλιά μας, το σπίτι μας, το κρεβάτι μας, την κουβέρτα μας... και μαζί με όλα αυτά, ξέρουμε ότι είμαστε πιο κοντά στα υψηλά μας ιδανικά!! Αλλά μην ξεχνάμε, "όσα δε φτάνει η αλέπού, τα κάνει κρεμαστάρια", αλλά κανείς δεν αναφέρει ότι για να το πετύχει αυτό...ΤΕΝΤΩΘΗΚΕ!!

Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα ολοκληρωθεί η πολυαναμενόμενη τριλογια-καλύτερη και από τον Άρχοντα τωνΔαχτυλιδιών!! Άντε μη στείλω το μάτι το Sauron να σας πάρει μάτι ενώ κάνετε μπάνιο!!!

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή το ρητό "χέσε ψηλά κι αγνάντευε" είναι αυτός που αφοδεύει και ταυτόχρονα τεντώνεται κιόλας? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή