Ανισόρροποι που με διαβάζουν

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ποριτισμικός Αποκρεισμός


- Καρησπέρα Μήτσο! Τι κάμεις; Όρα καρά;
- Μια χαρά Ράκη! Να, χτες πήγα στα Ρουρουδάδικα με την Ερένη και ξενυχτήσαμε ριγουρακι!
- Τι μαράκας είσαι! Και δε ρες τίποτα δηραδή;;
- Πωπωωω... δε με πέρασε από το μυαρό!! Την επόμενη φορά θα ναυρώσουμε μαζί πούρμαν και θα πάμε! Έχεις το ρόγο μου!!


Ως εδώ ωραία. Για πείτε, σας άρεσε ο διάρογ... διάλογος;; Κάτι λείπει, κάτι δε στέκει καλά.. ναι, το βρήκατε!! Λείπει το Λάμδα!!
Γειά σου Φιραράκο μου καρέ!!
Και όχι μόνο λείπει, αλλά έχει αντικατασταθεί από το Ρο!!

Πως είναι δυνατόν;; Εδώ έρχονται οι φίλοι μας οι σχιστομάτηδες Γιαπωνέζοι, που δεν μπορούν να αρθρώσουν το Λάμδα!

Ιαπωνικά Μαθηματικά
Δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτή η φιλοσοφία - να το πω - , μόδα - να το πω - , καταπίεση - θα το πω - !! Γιατί δε γίνεται ένα ολόκληρο έθνος να έχει αποκλείσει έναν ολόκληρο ήχο! Και δε μιλάω φυσικά για κλικαρίσματα των αφρικανών και άλλου είδους παράξενους, θα τολμήσω να πω, ήχους, αλλά ένα ευρέως γνωστό και χρησιμοποιούμενο σύμφωνο! Τους είναι άχρηστο δηλαδή; Δεν το πιστεύω! Ένας ήχος πάντα είναι χρήσιμος!

Το ειρωνικό της υπόθεσης φυσικά είναι τα ιδεογράμματα τους. Υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ από αυτά! Ακόμα και ολόκληρες φράσεις μπορούν να γραφτούν με 3-4 το πολύ ιδεογράμματα! Αυτό από μόνο του είναι τέχνη και επίτευγμα, αλλα γιατί σε κανένα από αυτά να μην ακούγεται το "Λ"; Μήπως είναι ανώτερο επίπεδο ψυχοσωματικής νιρβάνας που φτάνει στη θέωση του εγώ διαμέσου πολυετούς διαλογισμού και σωματικής άσκησης και καταπίεσης;; Ή μήπως το θεωρούν υποδεέστερο σε σχέση με τα υπόλοιπα;;

Και όλα αυτά από τους ανθρώπους που είναι τόσο μπροστά στην τεχνοΛογία, που περιμένουμε πάντα τα δικά τους επιτεύγματα για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη. Τρέχα βρες λογική σε αυτό τώρα.

Με όλες αυτές τις εφευρέσιες πρέπει να ευγνωμονούμε τους σχιστομάτηδες φίλους μας!!!!
(Συγχωρά τε με που ξεφεύγει λίγο από τα όρια, αλλά εν μπορούσα να πετσοκόψω αυτήν την εικόνα!! Δε με πήγαινε η καρδιά και το ποντίκι!!!)

Σκεφτείτε όλες αυτές τις όμορφες λέξεις που χάνουν..:

ΜαΛάκας, Λεοπάρ εσώρουχα, ΕΛΛάδα, ΚαΛειδοσκόπιο, Λογική, ΉΛιος, θάΛασσα... άρα δεν μπορούν να μάθουν ελληνικά ούτε από φιΛότιμο...!!

Γι' αυτό κάνω μια έκκληση και τους προτείνω να ανοίξουν τους πνευματικούς και ηχητικούς τους ορίζοντες. Ένας νέος κόσμος σας περιμένει αγαπητοί συν-γήινοι μου, συγκάτοικοι του πλανήτη! Ας ενωθούμε λοιπόν!!

Και άμα δεν σας αρέσει αυτό που λέω...


τότε ΜΠΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή εάν γεννηθεί στη ΘεσσαΛΛΛΛονίκη ένας Γιαπωνέζος τι σκατά θα κάνει? Πως θα λέει "Ρε φιΛΛΛαράκι"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή